nah atariz

superkahraman
video paylaşım istelerindeki yazık ki merakımı yenemeyip benim de izlediğim bir çocuğun fenerbahçe maçı esnasında babasına dert yanarken ki feryadıdır. feryadı kelimesini kullanırken ki amacım kesinlikle espri yapmak değildir. zira çocuk babası ölmüş kadar büyük bir üzüntü ve gözyaşları arasında gerçekten feryat etmektedir.

maç 1-1 dir çocuk ise nereden baksan 5-6 yaşındadır. tuttuğu takımın berabere olmasına içlenmiştir şuncacık yaşında. babasına telefon açmıştır. büyük ihtimal babasıda "üzülme yavrum atarız bi tane daha" demektedir telefonun diğer ucundan. ama nafile çocuk durur mu, yapıştırır cevabı.

nah atarız, nah atarız...

enteresan tabi böyle bir durum. video yu izlerken evin hali de insanın gözüne çarpıyor, orta-alt gelir, çekirdek aile, çalışan erkek aile reisi, kadın ev hanımı profilinde olduğu her tür dekorasyon ve malzeme kullanımından belli olan evde üst gelir grubunun bile zorlukla alacağı bir dev ekran flat televizyon vardır. çocuk bu televizyonda futbol seyretmektedir ve eminim ki perşembe akşamları da babası ile beraber kurtlar vadisi falan da izlemektedir. dikkati çeken bir başka unsurda salonda bir kütüphane bile omamasıdır. ilginç.

neyse izleyin o dev televizyonunuzu, 6 aşındaki çocuklarınızla beraber maçlar seyredin falan...

yakışır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol