öpüşmek

ncan
sanilanin aksine bence yanaktan yanaga da basarilabilen eylemdir. biz oyle sanariz ki yolda gordugunuz kisiyle kabaca `opusmek` durumunda kaldigimizdan birakalim karsimizdaki opecekse opsundur. biz de yanaga karsidaki gibi abanacak olursak bu opusme esnasinda dudaklari daha ice gomuk olan kimse, karsidakinin kafasini tutmak durumda kalir gibi dusunulur.

sonuc itibariyle yanak yanaga opusmeyi goren ve bunu aliskanlik haline getiren bizler, `kim opecek` handikapina kapilmamak icin yanaklari birbirine surtmek suretiyle yasariz bu ani.

yoldan gordugun herkesi de opemezsin ya arkadas derseniz, ne diye yanaklarinizi surtuyorsunuz birbirinize diye sorarim. boyle adet mi olur? ha sen sevdigin kisiyle yanaklari surtuyorsan birbirine, ne anlami vardir bunun derim.

kisaca sorun diye dusunulen seyin cozumu basittir. dudaklarini yanaga uzatan biri varsa ve digeri de sadece opulmenin degil opmenin de zevklerini yasamak istiyorsa, o da karsidakinin kulagina dogru gelmisken dudaklarini saga dogru uzativerir. lan vallaha zor degil. ben bunu denedim hem de defalarca, oyle guzeldir ki, bunu yasamayan insanlarin cinsel hayatlarindan suphe ederim. 2 tarafin da birbirine ayni muameleyi yaptigi cinsel pozisyonlar gibidir bu an. bu zevk bambaskadir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol