güvenbakirezer

nevarkiyani
boğaziçi universitesinde atatürk ilke ve inkılapları tarihi uzerine doktora yapmıştır kendisi.kocaeli universitesi siyaset bilimi ve kamu yonetimi bolumunde ingilizce bilen tek hoca olma durumuyla surekli olarak ovunme halindedir.abuk sabuk bir insandır.şoyle diyeyim ki onun dersine girenin sonu cennetliktir.

oğrencisine neler yapmamıştır ki...derslerinde pornografik yayınlar içieren filmler mi izletmemştir,siyasi duşunceleri taban tabana zıt olan arkadşlarımızı birbirine mi duşurmemiştir,sınav sistemiyle oğrencilerini çileden mi çıkarmamıştır...

sınavlarında 22 soru sorar.bazı bilgiler verir ve bunların doğru veya yanlış olma durumunu sorar.bir yanlış bir doğruyu götürür.puanlama sistemini kimse anlamış değildir.soruları genellikle ’güven bakırezere e göre ..’ diye başlar.yani adamın azından çıkan her şey sınav sorusu olmaya adaydır.bu yuzdendir ki derslerinde yoklama almaz.

en buyuk sevgisi işletmedir.gonlunde yatan mesleğin işletme olduğunu her derste haykırır.sanki onu zorla kendimize baş belası yapmışız gibi.trabzon doğumludur.tipi tip i andıran bir gorunumu vardır.

derslernde surekli olarak tartışalım ister.din,cinsellik ve vatan sevgisi en sevdiği konulardır.bıktırır,usandırır,çileden çıkartır.vizeden 73 aldıysanız finalden en fazla 10 alırsınız.sınavlarına girdiğinizde 2001 yılı mezunu olupta hala güven hocanın dersini verememiş olan amcalar,teyzeler görebilirsiniz.

kendisinin eşcinsel olduğu konusunda dedikodular vardır.pkk teror orgutunu ’pe ke ke’ diye telaffuz etmesi uzerine kafamızda pkk sempatizanı olduğu konusunda soru işaretleri belirmiştir.

sevenleri de vardır elbet.tarbzonlu arkadaşlar hayranıdır kendilerinin.bazı trabzonlu arkadaşlarımzda ’ulan bi de tarbzonlu olacan ibne...’diye başlayan cümleler kurar arkasından.

bilmediği bir bok yoktur.her konu hakkında bir fikriyata sahiptir.bu da taktir edilesi bir özelliğidir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol