26 haziran 2009 michael jackson ın ölümü

independence
$arkilarinin hepsini ezbere bilirdim. bak hemen hepsini demiyorum, istisnasiz hepsini diyorum. lisedeydim sanirim bad albumu ciktiginda, ya da ortaokulda. sinifta "dirty dianaaaaaa" diye bagirdigim icin hocamdan firca yemi$tim de bu sefer de "the way you make me feel" diye diye sagda solda gezinmeye ba$lami$tim. moon walker isimli sinema filmi bir boka benzememesine ragmen tam 7 kere as sinemasi’nda izlemi$tim.

pardon 7 degil, 8!

tum dans figurlerini ezbere bilir, mahallede bilardo oynarken bir anda bacagimi dizinden havaya kaldirip saha sola sallardim da millet bir yerime bilardo sopasi geldi zannederdi. al diye bir arkada$im vardi, bendne daha iyi yapiyor bu bacak sallama hareketini diye cocuga feci di$ bilemi$tim o zamanlar, hey cocukluk.

ya$i henuz genc olanlar bilmez ama michael jackson gercek bir efsaneydi, tam anlami ile bir efsaneydi. ne yazik ki son on yilda isminden hep skandallari ile bahsettirdi. sagligina bu kadar onem veren birisinin, konserlere gittiginde otel odasinda oksijen cadirinda uyuyan birisinin 50 ya$inda hayatini kaybetmesi inanilmaz gibi geliyor insana. ben halen daha "belki?" kismindayim i$in. belki bu da bir $aka olur da michael jackson yarin basin kurulu$larina bir fax cekerek hayatta oldugunu bildirir.

belki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol