hasan cihat örter

independence
once $unu okuyalim;

#856323

kendisinin cevap hakki var da biz su ordegi miyiz? bizim de vardir illaki sagda solda kiyi da ko$ede sakladigimiz bir kac kelamimmiz. ilettim kendilerine bu kelamlari, virgulune dokunmaksizin yayinliyorum;

-----------------------------------*-----------------------------------------

re: $erefsizler heryerde

merhaba;

mailiniz elimize ula$mi$ ve cevap hakkinizi sonuna kadar kullanabilmeniz amaci ile virgulune dokunmaksizin bilgi sozluk icersinde yayinlanmi$tir.

kendi taniminizla "tum dunyada milyonlarca seveni olan bir sanatcinin" siradan bir maili dahi yollarken konuya "$erefsizler her yerde" $eklinde ba$lamasi sizin adiniza bizi uzdu. oysa ki bugune kadar biz sanatcilari hep topluma ornek olma misyonunu elinde bulunduran bireyler olarak du$unmu$tuk, yanilmi$iz, yahut yanilmami$iz da bu sizin $ahsiniza has bir uslup, bilemiyorum, cok da onemsemiyorum.

illa kinanacak birisini ariyorsaniz kendi ekseninizden cok uzakla$maniz anlamsiz, aynaya bakip ayni i$lemi yerine getirdiginiz taktirde kinama hisleriniz en dogru adrese ula$acaktir.

sizi tanimiyorum, isminizi bile ilk defa 3 gun once duydum ki varsin bu benim cehaletim ile alakali bir durum olsun, demek oluyor ki ben dunya capindaki milyonlarca hayraninizdan biri degilmi$im. bu baglamda sizin varliginizin benim icin bizim firinci abdulkadir amcadan hicbir farki yok, var olan fark abdulkadir amcanin sanatci sifatini uzerine yapi$tirmaksizin, siradan bir insan olarak dahi hic bir $ekilde "$erefsizler her yerde" $eklinde bir cumle kurmayacagidir. abdulkadir amca gunde 500 / 700 arasi ekmek satan bir firinci, siz ise yine sizin taniminizla "tum dunyada milyonlarca hayrani olan bir sanatci"..

vah o milyonlarca hayranin haline.

saygilarimla(bu kelime default yazilmaktadir, icten gelen hisleri barindirmamaktadir.)

independence..

-----------------------------------*-----------------------------------------

oh yeah baby!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol