domuz gribi asisi

independence
az once buldum ama kullanim sahasi cok gecerli degil gibi geliyor bana. aslinda i$lem son derece basit ve uygulamasi da kolay. oyle uzun uzun uygulanacak bilimsel deneylere, deneklere falan da ihtiyac yok.

i$lem $u $ekilde yurutuluyor.

once domuz gribi hastasi olan bir insandan domuz gribi virusu aliniyor ve bu virus huzurlu bir ev ortaminda egitiliyor, evcille$tiriliyor. yeterince evcille$en virus ba$ka bir domuz gribi hastaligi kurbani olan insana enjekte ediliyor. evcille$en ve hatta mumkunse islamiyete gecen domuz gribi virusu, enjekte edildigi vucuttaki diger viruslerle konu$arak bir uzla$ma alani yaratiyor ve hastanin vucudundaki viruslerin vucuttan di$ari cikmalari konusunda kendilerini ikna ediyor. eger operasyon ba$ari ile sonuclandirilirsa domuz gribine yakalanan hasta iki uc saat icerisinde ilk gunku kadar saglikli oluyor.

en ba$ta da belirttigim uzere kullanim sahasi anlaminda kimi guclukler ya$ayabilirim ama geli$tirmeyi du$unuyorum bu teknigi. ba$arili olabilirsem aids ve benzeri her hastaliktan kurtulma $ansi cok yukselir canlarim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol