muhsin yazıcıoğlu

independence
besbelli ki sozluk icerisinde kimi fanatikleri var ve bu ba$likta aleyhte yazilan her entrye du$unmeksizin basiyor berbat oyunu, cani sagolsun. bu riski goze alip yine yazacagim yazmak istedigimi.

bugun cenazesi defnedildi. kalabalik bir kitle vardi cenaze toreninde, tamam.

merakim $udur ki;

cenaze torenine katilan insanlarin ya$ ortalamalarina bir goz atildi mi hic? biraz vicdan sahibi olup yakin gecmi$teki tarihimizi inceleyen akli ba$inda bir insan evladinin bu cenaze torenine katilma ihtimali nedir? neden tum tv kanallari ve tum siyasetciler bir anda duygu pitircigi haline geldiler de hicbiri gerceklerden bahsetmez oldu? neden muhsin yazicioglu’nun isminin gectigi hicbir yerde mara$ katliami kelimeleri kullanilmiyor, neden kimse sivas’ta madimak otelinde can veren ki$ileri anmiyor muhsin yazicioglu isminin yaninda?

ve son not;

fethullah gulen’in "muhsin yazicioglu davasinda ilerlerken $ehitlik mertebesine ula$mi$tir" cumlesi bile mi kimseyi killandirmiyor?

cenazesinin defnedildigi mezakligin bekcisine cok i$ du$ecek sanirim. toprak o cesedi kabul etmeyecektir. her gun tabutu topragin di$arisinda gorurlerse $a$irmasinlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol