recep tayyip erdoğan

dark blue
seçim öncesi reklam süreçlerinde yerin dibine kadar karaktersizce ve seviyesizce yapılan eleştirilere, yerden göğe kadar atılan iftiralara rağmen saygın tavrını koruyabilmiş, bazı diğer liderler gibi uslubundan ödün vermemiş başbakanımızdır o. kimilerine ağzıyla kuş tutsa yaranamayacaktır. bunu kendisi de iyi bilmektedir. global krizin getirdiği tüm olumsuzluklarla baş etmeye çalışırken, yine her şeyin sorumlusu o görülmektedir. nedense genel oylarda açık ara farkla öndeyken, akp taraftarlarının sesi soluğu çıkmamakta, chp’nin aldığı birkaç il sevinç çığlıkları atıp, iğrenç bir üslupla akp taraftarlarını yerden yere vurmaktadır. ancak başarıya alışmış insanlar mütevazı davranabilirler ne de olsa, doğal karşılamak gerek bu açıdan bu tip insanları.
bunların dışında bunca kıvranmasına rağmen sayın chp başkanı, oylarında artış sağlayamamıştır.
türk milleti zekidir demiş mustafa kemal’im. türk milleti atamızın gözünü arkada bırakmaz, üzerine düşeni yapar, yapacaktır da.
ey çamur atmak için elini ardına koymayanlar, siyaset yapmak zeka ister. kolay dolduruşa gelirsen, puf diye sönüverirsin. ey kılıçdaroğlu sen de az debelenmedin; ama istanbul halkının da zeki olduğunu unuttun galiba!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol