lost

superkahraman
:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:yeni sezonda işler iyice karışıp, konu sarpa sardığında, ulan nasıl çıkacak bu karanlıklar aydınlığa derken, benjamin denyosunun ne olduğu belli olmayan bir dümeni çevirmesi ile konuyu zaman yolculuğuna bağlamıştır.

tüm sezonlar boyunca "ohaaa, bu neki şimdi" diye sorduğumuz bütün sorular zaman yolculuğu ile açıklanmaya başlanmıştır. çözüme gitmesi açısından büyük umutlar içinde beklediğimiz yeni sezon, iyice sarpa saran konuya açıklama getirmek için gökten melek indiren eski yunan tragedyalarında olduğu gibi sırtını zaman yolculuğu adı verilen deus ex machina ya bağlamıştır.

hikayede anlam veremediğimiz ve cevabını çok merak ettiğiniz bir noktamı var? buyrun size zaman yolculuğu. mesela birinci sezonda ormanın içine kaçıp ikinci bir kamp kurdukları şelale kenarında buldukları iki adet cesette geçmişte ölen kate ve jack tir gibi bir açıklama ile karşımıza gelecektir büyük ihtimal.

fakat umutla beklemekteyiz. sevgili lost yazarları izleyicilerini yüzüstü bırakmaz. olayı bu kadar hafifletmez. yine işin içine iş katarak bizi şaşkınlıktan şaşkınlığa sürükler.:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol