çıkma teklif etmek

catatonic
gençligin korkulu rüyası oldugunu düsünmekteyim çünkü risklidir bi kere olumsuz yanıt alındığında özgüven sarsıcı, ’tipsiz miyim lan ben?’ sorusunu akla getirebilecek bir harekettir ayrıca. benim basıma gelen herhangi olumsuz bir tanesini aktarayım size kınalı kuzular.

yer bir sinema salonu hoslanılan hatun sinema önünde bir ceylan gibi süzülmekte aslan (ben) biletci emin abinin arkasına saklanmıs avını gözlemekte,kız sinemaya girerse ben de girerim basarım teklfi hem karanlıkta daha kolay olur kıyarım paraya 3 milyon dediğin nedir ulan monologuyla beklemekte.
hatun yanındaki arkadasiyla bir aşk filmi seçer, son kale emin abiye dogru yanasır emin abi beni terkeder zaten özünde utangaç bir yapıya sahip olan ben durduk yere kızarır, yüzümde aptal bir garfield sırıtmasıyla utana sıkıla ’miribaağ’ derim diyalog şöyle devam eder:

kız:ayyy bana laf attııı (yanındaki işgüzarla kikirdeşirler)
ben:yyyok laf değil şey öö sinema film... (yerdeki karo taşları sayılır)
kız:ne diossuun ay kekeme midin sen?
ben:benimle çıkkhar mısıaan? (karo taşları ne de güzel allısı morlusu)
kız:ben miiii?
ben:hee (sırıtmaya devam sempatik yapıyoz)
kız:salağa bak yaa...

’salak sensin’ diyemeden uzaklasılır mekandan. sinemaya tövbe edilir emin abi defterden silinir yanındaki arkadaşında bir ışık görülür bir iki ay sonra teklif ona basılır aynı cevaba yakını alınır.baska gönüllere yelken açılır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol