kedi sahibi olmak

seferyan
- uzun bir süreliğine tatile çıkamazsınız, zira gözünüz arkada kalır, acaba sevgili kedim aç suzuz ne yapar derdinde olursunuz.

- gün içersinde yaşamış olduğunuz tüm aksiliklere, olumsuzluklara ve kötü geçen bir günün ardından eve geldiğinizde daha kapıyı açmadan apartman boşluğunda sesinizi duyar duymaz miyavlaması ile sizin karşılayan akabinde kapıyı açtığınızda sizi özlediğini ifade eden miyavlamaları ile ayaklarınıza sürtünmesiyle istemdışı olarak gülümsemenize neden olur.

- 2 nci tekil şahıs niteliğinde bile olsa her hangi bir kişi ile sahibi olmuş olduğu sevgi ilgiyi kolay kolay asla paylaşmaz.

- heleki taraflar arasında özel bir ilgi ve alaka var ise kedinin şımarıklıkları ve nazından ortalık geçilmez, öyleki sadece sizin elinizden su içer bir başkasının ellerinden susuzluktan ölsede su içmez.

- oyun oynama niyetine kovalamış olduğu karafatma, hamamböceği, arı, sinek, çekirge, kertenkele ve akla gelebilecek her türlü haşerenin cesediyle halının üzerinde karşılaşma olasınız yüksektir.

- eğerki gereken ilgi ve alakayı göstermez birde üzerine onu kızdırırsanız tepki olarak evin bir köşesine küçük tuvaletini yapmaması kaçınılmazdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol