avon

daymare
hatta şu şekilde:

degerli musterimiz,

urunlerimize gosterdiginiz ilgiye tesekkur ederiz.

avon urunleri amerika’da, avrupa ulkelerinde ve turkiye ’de uzun yillardir satilmaktadir. avon kozmetik, kalite ve guvenilirlik gerekliliklerini karsilayan urunlerin piyasaya surulebilmesi icin sıki kalite kontrol prosedurleri uygulamaktadir.

urunlerimiz avrupa birligi’nde yururlukte olan 76/768/eec kozmetik direktifi ve eklerine uygun standartlarda uretilmekte ve piyasaya sunulmaktadir. ayrica ulkemizde gecerli olan 23.05.05/25823 sayili resmi gazete’de yayimlanan turkiye kozmetik yonetmeligi’nce uygun bulunan bilesenler ile uygun limitlerde formule edilmektedir.

kanserojen nitelikteki maddeler konusunda dunya saglik orgutu (who) tarafindan yayinlanmis ve tum dunya’da referans olarak kabul edilen bir liste bulunmaktadir. avon urunlerinde bu listede adi geçen hiçbir madde yer almamaktadir. avon 140 ulkede faaliyet gosteren uluslararasi bir sirket oldugu için avrupa birligi tebligat ve direktiflerine uygun sekilde uretim yapmakta olup, urunlerinde insan sagligini tehdit edici maddeleri kullanmasi mumkun degildir.

avon kozmetik, yaptigi uretim ve formul gelistirme calismalariyla sıki guvenlik ve kalite prosedurlerini takip etmekte ve tuketicilemizin guvenligini korumak icin her turlu onlemi almaktadir.

avon kozmetik urunleri olarak, yaptigimiz her iste, sattigimiz her urunde ve sundugumuz her hizmette hedefledigimiz en ust kalite duzeyine ulasmak icin calisirken, insan sagligini daima on planda tutmaktayiz.

urunlerimize yonelik bilgi icin hafta ici 07:45-20:00 saatleri arasinda urun danisma hattimizi arayabilirsiniz. urun danisma hattimiza (212) 473 11 11 numarali telefonu arayarak, ardindan 2’yi tuslayarak ulasabilirsiniz.

bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.

saygilarimizla,
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol