christina aguilera

independence
sirf bu kadin icin var misin yok musun isimli programi ba$indan beri izliyorum, anladim ki fazlasi ile deger.

oncelikle dunyanin tum muzik otoriteleri tarafindan, dunyanin en guzel seslerinden birisi olarak tarti$masiz bir $ekilde kabul edilen bir kadin bu. sanirim 3 adet grammy odulu sahibi. dunyada kendisini tanimayan sayisi cok az.

$imdi bir bu kadini izliyorum, bir bulent ersoy’u du$unuyorum. misal bulent ersoy’u bu programa cagirsan belki de gelmez ama christina aguilera $u anda bu programda, son derece ne$eli son derece sicak kanli ve komplekssiz bir $ekilde herkesle konu$uyor gulup egleniyor. bulent ersoy’un bu programa gelecegini sanmiyorum ama gelse bile muhtemelen o masadaki sandalyeler yerine kadife kaplamali salon takimi koltugu falan isteyecektir. cunku turk sanatcilarinda yadsinamaz bir kompleks var, her yerde goruruz bunun izlerini.

ulan dunyanin en taninmi$ starlarindan birisi geliyor, o studyonun o dandik koltugunda saatlerce oturuyor, yari$macilara isimleri ile hitap ederek sohbet ediyor ve dudagindan tebessum eksik olmuyor. ben bu insanlarin en cok bulunduklari konumu hazmetmelerine bitiyorum arkada$. bizim bulent sertta$’i bile gotursen o programa eminim ki turlu kaprisler yapacaktir, bu kadinda ne kompleks ne kapris ya, hicbirinden eser yok.

kendisine zaten bayilirdim eskiden beri, $imdi bu duygularim hayranligin doruk noktalarina ula$ti.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol