telefon

angelus
telefon hakkında doğru olduğu sanılan şöyle bir yanlış vardır; telefonunuzun bağlı olduğu şebeke üzerinden sizinle iletişime geçmek isteyen her birey ile görüşme zorunluluğu vardır. bu zorunluluğun ihlalinde götünüz taksim meydanında, ibrati alem için kesilir.

hayır efendim, böyle bir gerçek yoktur. o siktiğimin telefonu ve telefonumun içerisinde konuşlanmış, x marka bir şebekenin belirli bir ücret karşılığında şahsıma tahsis etmiş olduğu hattın kullanımı tamamı ile sikimin keyfine mottusu ile çalışmaktadır. zira bu irtibata geçilme isteğine karşı gelmek kamuya ve devlete, devletin bütünlüğü ilkesine herhangi bir zarar vermemektedir, kişinin o anki keyfiyle alakalı bir durumdur. o yüzden "lan angelus seni aradım ama açmadın telefonu" türü yaklaşımlar şahsım ve şahsım gibi birçok kişi tarafından "hımm, yapma ya" şeklinde karşılanır. bunun anlamı ise "lan bi sigigit a.k."dur.

peki angelus burada ne demek istemiştir? şunu demek istemiştir; eğer telefon hattı üzerinden birisiyle iletişime geçme arzusundaysınız ve ilgili kişi telefonuna bakmıyorsa muhakkak önemli bir konu üzerinde atom enerji yüksek kurumu ile fikir teatisinde bulunuyordur, kızmayın ona. evet.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol