tedaş

imphotep
yine bir "tedaşzede" olarak karışınzdayız sayın bilgi sözlük ahâlisi.
elektrik kurumu bilmem kaç yıldır yenilemediği elektrik hatları ancak iflas ettiğinde geçici çözümler üretmekle yetiniyor.elin oğlu şehrin altına adete yeni bir şehir kuruyor hatları geçirmek için,biz halâ patlayan çatlayan elektrik direkleri arasında geziyoruz.helal olsun.
sıcak günler yaşıyoruz malûm,bu gün 4 defa 15’er dakika arayla kesilen elektrik tüm çarşı sakinlerini sakin olmaktan çıkarıp birer hırçın vatandaşa çevirdi.küçük marketlerin buz dolapları iptal oldu.bilgisayarlarımızdaki onca veri kayboldu.aldığımız çin malı güç kaynakları da işe yaramadı.hoş yarasa ne olur ki,onlar da bir açıl bir kapan falloş oldular.
elektrik gidiyor,arıza ekipleri yarım saat sonea damlıyor,artık ara kablo mu çekiyorlar ne yapıyolarsa,5 dakika sonra tekrar gidiyor elektrik.kardeşim bilmiyosan bırak ben tamir edeyim.
güzel ülkemizin güzel insanları o kadar parayı o kadar vergiyi bunun için mi veriyorlar? hadi artık telefon adsl hatlarındaki arızalara alıştık,tv yayınlarının kesilmesine de..hatta veb sitelerin yasaklanmasına da elektriği de tamamen kesin kurtulalım.yeniden başlayalım hayata.ateşi tekerleği tekrardan keşfedelim.
zaten merak etmeyin 100 yıla kalmaz dünya bize kalacak.çünkü diğer bütün milletler başka gezegenler bulup oraya yerleşecekler.o zaman rahat ederiz umarım.

(bkz: sevgiler saygılar bizden tedaş a)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol