edelweiss tarikati

blinn
bir deli ortaya çıkıp kendisine inanma potansiyeli olan, hayal gücü geniş insanlara, macera dolu hikayeler anlatarak ve onları kışkırtarak kendi cemiyetini oluşturuyor. sözlü taciz, cinsel taciz ve asılsız suçlamalar gibi pek çok saldırıyla hedef seçtiği insanları bir süre rahatsız ederek hoşgörü sınırlarını aşıyor.insanlar ya onu çok seviyor ya da tamamen nefret ediyor, asla ortası olmuyor. ardından başı belaya giriyor.
bu ve bu gibi insanlar hayatımızın her döneminde karşımıza çıkabilir. hatta belki boş bulunup onların yanında yeralma hatasını bile yapabiliriz. bu tür hatalara düşmek tamamen iyi niyetli yetiştirilmemizden ve çevremizdeki herkesi bizim gibi iyi niyetli sanmamızdan dolayıdır. gerçek hayatta da olsa, sanal ortamlarda da olsa bir söz söylemeden önce, birilerini savunmaya geçmeden önce iki kere düşünmek gerekir, bu kişi sizin için ne ifade ediyor? ya da onun için başınızı belaya sokacak kadar değerli birisi mi?
işlenen hiç bir suç ve yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmaz. kavalcının peşine takılan fareler gibi bilinçsizce bir yerden bir yere sürüklenmek akıllı insanlara yakışmaz. sonuçta, kırılan sizin gururunuz, kullanılan sizin iyi niyetiniz, harcanan sizin zamanınız olur. eduardo gonzales ve türevleri bir şekilde paçayı kurtarıp yeni maceralara doğru yelken açarlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol