bilgi sözlüğü nereden duydunuz

the wall
sanırım açıklayacağım artık. evet. kimsenin içinde bu konu hakkında zerre $üphe kalmasın deyu..

$imdi 2007 senesinin yaz aylarında iken, ek$i dahil üç be$ sözlük gezme vedahi görme olayını bitirdikten sonra; arkasından kendimi hayır hasenat i$lerini adamayı, uganda’daki beyazların hakkını savunma konusundaki seminerlere katılmayı falan dü$ünmekteyim.. siyasi şube’ye götürülen marksist liberal rahatlığındayım + olarak.. arkasından bi’ gece evde oturup bi’ yandan da tv dikizleme eylemini gerçekle$tirirken (hayır yahu gaipten ses gelmedi, eğer ömrümde bi defa gelen o gaipten ses; hem gelip, hem de bilgisözlük’ü söyleseydi yemin ederim skerdim o sesi. neyse return the subject) elhasılı ben evde elimde me$rubat bardağımla otururken izlediğim makine’de; reklam sonrasında seyirci gösterilme $eysinde bi’ doviz gördüm.. (terminolojisine ip atlattırdığım mundar kapitalist; para olanı değil) o yazıda tam olarak “bilgisözlük bidi bidi bikikik” yazıyordu. ben de merak ettim ve sözlüğe girmi$ buldum.. eni-konu o kadar aslında..

ha bu arada girdim de ne buldum, emrahçı zihniyet tam tekmil hizaya geçmi$, anketörler ortamda pogo yapıyor, içsel çeki$me seansları sinirleri zıpzıpzıp zıplatıyor.. falan. diğerleri gibi “sözlük” yani. fazlası değil. halbuki ben pentagon’un gizli $ifrelerini; ya da illuminati üyelerinin isimlerini bulmayı bekliyordum.. bu konudaki futuristik hayallerimin kırıklığının haddi ve hesabı; ı-ıh yok..

neyse $imdi gelelim ana fikre.. ben tam olarak o doviz’in sahibi olan arkada$ın kim olduğunu merak ediyorum. a$ağı yukarı 20’li ya$larında, saçları omuzlarında, hafif yuvarlak yüzlü, gözlüklü bi’ elemandı. bulursam eğer ki.. öhömm yok seveceğim sadece..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol