sinan aygün

independence
2005 senesinde bu adam icin "her konuda fikir beyan edebiliyor ancak bo$ konu$muyor $ukurler olsun" $eklinde bir tanim kullanmi$im.demek ki bundan 3 sene once bo$ konu$muyormu$ yahut benim denk geldigim konu$malarinda(artik bana mi ozeldir bilinmez) ici dolu sozler soylemi$ ama ben televizyonu kapatigimda yahut kanal degi$tirdigimde civitmaya ba$lami$.

herneyse.

peki bu 3 sene icerisinde neler degi$mi$?

sinan aygun dp bunyesinde milletvekilligine soyunarak olmasi gereken tarafsizligini cope atti.

bizim mucitler isimli yari$mada daimi juri uyesi olarak bamba$ka bir konuda medyanin onune fazlasi ile cikmaya ba$ladi ve juri uyeligi boyunca sergiledigi "her $eyin en iyisini ben bilirim" tavri ile varligini daha da riske soktu.

bana gore 3 sene once bu aylarda her konuda fikir uretebilen ancak bo$ konu$mayan ato ba$kani sinan aygun, 2008 tarihinde susmasi gereken yerlerde susmayan, konu$malarinin ici tamamen bo$almi$, ekranlarda bir kez dahi goresimin kalmadigi bireylerden birisidir.

bundan sonra her 6 ayda bir bu $ahis ile alakali du$uncelerimi guncelleyerek buraya yazayim ki, 3 sene once birey hakkindaki fikirlerim sebebi ile ele$tirilmeyeyim bari.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol