etom

redcrow
ünlü türk düşünürü şöyle demiş; "çok muhabbet tez ayrılık getirir moruk". etom’un durumu da bundan ibaret.
peki o duydu mu bu muhabbete? bence kesinlikle hayır. şu an eminim içi yanıyordur tüm bu olanlara ama bu sefer köprüler küllüm heba.
bu abi fazlasıla kaptırmıştı kendini sözlüğe. yaşamındaki ufak tefek boşlukları doldurmak, hem kendini hem de etrafında yeşermeye başlayan diğer insanları eğlendirmek için, belli zamanlarda yer aldığı bir ortamdan ziyade, tüm benliği ve yaşantısıyla tamamen bu sözlüğe aitmiş gibi davranıyordu. varını yoğunu ortaya koymuştu sanki. çoğu zaman bu tutkusu beni bir hayli şaşırtıyor, hatta ve hatta korkutuyordu. bu kadar muhabbetin içinde er ya da geç sorun çıkması açıkcası çok şaşırtmadı beni. bir yerde ne kadar çok bulunursan oranın nimetlerinden ve dertlerinden o kadar nasiplenirsin felsefemi hatırlattı.
kendisiyle olan münasebetimiz tamamen bu sözlükten ibaret. hemen hemen ortak hiçbir yönümüz ve görüşümüz yok. şu an da sözlükte olup olmaması beni çok alakadar etmiyor. ben sadece kendisi için üzülüyorum o kadar. bu kadar sevdiği bir mecrada keşke daha dikkatli ve mesafeli olsaydı da bu canından bir parça sözlüğünden ayrılmasaydı. bilmiyorum, belki de tüm bunları daha önce atlattığı diğer kötü hadiseler gibi halledip yeniden döner yeşil sahalara. haddim olmadan kendisine vereceğim tek tavsiye, başlattığı karalama kampanyasına diğer tüm sözlük yazarlarını karıştırmadan, kişisel çatışmasınu muhatabı olduğu kişi ya da kişilerle çözmeye çalışması. aksi nafile ve itici.

sevgili etom abinize..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol