etom

gozlerihalacocuk
unutkanlık başa bela, yazdığım entry yi yine yazmak zorunda kalacağım maalesef. daha önce yazdığım yazı silinmişti. kalkıp kahve içmek için su koymaya gittim o sıra ama döndüğümde unutmuşum ki şu an yeniden yazıyorum. çok unutkanım ben...


unutmak kimi zaman güzel olabiliyor, sinirle yazıp küfüredebilecekken neyse diyorsun arasından zaman geçince. çok kötü olduğu zamanlarda var 28 yıldan bu yan süren unutkanlıksa eğer.

unutmak demişken "sen nesin" diye sorsa biri şu’ yum bu’ yum demek benim için çok zor olur. ama bir kelime kesinlikle ağzımdan dökülebilir "humanist" evet humanistim ben severim insanları bu yüzden yapılan hataların çoğunu unutmakta hiç zorlanmam.

ama unutamadığımız şeyler olur kimi zaman, etom amca maalesef benim asla unutamayacağım bir şey yaptı. ben kendisini anlamak için konuşma çabasında bile bulundum kendisi de gayet kibar cevaplar verdi sorularıma allah var. şimdi hatırlamıyorum birimizin işi çıktığından ama sohbet yarım kaldı. daha önce birbirimizi eleştiriyorduk pek güzel. ben kendisine faşist bile dedim. daha sonra bir başlığa samimiyetsiz bir yorum yaptığını gördüm bir kaç örnek daha vardı sanırım öyle. bende başlıkla alakalı düşüncelerimi yazdıktan sonra, daha önce entrylerini okuduğum için bazı başka konularda neden böyle davranmaz insanlar çünkü samimiyetsizdirler gibi bir şey yazdım baktım birileri mesaj yollamış bana. etom dan geldiğini tahmin ettim mesajın ama aklımın ucundan geçmezdi öyle şeyler yazacağı.

eşitlikten özgürlükten demokrasiden insan haklarından v.s. den dem vuranlar bazı erdemlere sahip olmalıdırlar kanımca eleştiriye açık olmak gibi.

evet pek bir hazımsızım şu an salyalarım akıyor, sözlükten gönderilmişsin ama msn den hakaret edebilirsin layıkıyla. entrymi girdim bekliyorum.


gitmesi iyi mi oldu kesinlikle hayır, ama son hareketinden sonra kötü olduğunu söylememde samimiyetsizlik olur. bu yüzden yapmayacağım. nötr oldu nötr.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol