bilgi sözlük

elma sekeriiii
herkezin birer birer gittigi sözlük.

evet herkez gidiyor ve ayakta kalan bir tek $ey sözlük oluyor. eminim binlerce üyesi olmu$tur, yüzlercesi de yazmı$tır burada. gidenler çokça gelenleri bir o kadar ve çıglıklar: buralar eskisi gibi degil!

ben çok eski degilim 1 senemi dolduralı çok olmadı, ama bu bir senede az biraz her $eyin ucundan bir $eylere tanık oldum... eski dokusu yok buranın diyor bir tanesi... neden kalitesizlik mi aldı ba$ını yürüdü?
kalitesizlik degil alıp ba$ını giden, sadece yazarlar.

diyorlar ki sözlük hep var, ancak yazarlar gelir geçer. sözlük han yazarlar yolcu. hep bu dü$ünce var otoritelerin sözlerinin satır aralarında. burası interaktif bir ortam her $eyden önce de sanal bir yer, herkes farkında bunun. ama $u var, birilerinin sürekli sözlük var gelen geçenler çokça ama gidenlerin ardından elbet yenileri gelir gibi bir dü$ünceyi vurgulamaları dahi yazarlara geçici gözle bakıldıgının bir kanıtı.
biri herhangi bir konudan dolayı çömez olduğunda "eeeeehhh sktr ben de zaten yazmayı bırakıcaktım bi zaman sonra" gibi bir fikre kapılıyorsa o, ona burada geçici oldugunun hissettirilmesinden dolayıdır.

ha her$ey mi kötü burada? hayır degil.yazmak ayrı bir lezzet burada. ancak yazan yazar, yazmayan sktr olup gider yenileri gelir yine yazarlar gibi bir dü$ünce acıdır.
ben biliyorum ki ben gittigimde eh biri gider biri gelir mantalitesiyle adım anımsanmaz bile. çözümü nedir bilmiyorum, belki yazarlara sahip çıkmak belki onları silip atmadan önce kafada çok alıp vermek... evet biliyorum ne jedinin ne de modların zamanı var bunları yapmaya.
böyle bir olu$um i$te.



bilgi sözlük ailesi varmı$ bir yerlerde ama nerde bilinmez.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol