seks

cokoprens
teknik olarak sapıklıktır. çünkü iş çiftleşmeyi geçtiği zaman ona çiftleşmek diyemiyoruz, o yüzden sex diyoruz zaten. aslında, akabinde ve detayında biraz fetişist bi durum ortaya çıkıyor gibi. yıllarca alman ve daha sonra bilimum ecnebi milletin ve sonunda türklerin de içine girdiği bir kafilenin çiftleşme sahnelerini seks sandık. demek ki böyle imiş dedik... ve yanıldık.

utanmaz adam ’ın da dediği gibi "artık araç değil amaç" haline gelmiş bu eylem, aslında iki kişinin birbirine olan tutkusundan ortaya çıkan bir meyve gibidir. olması gerekeni budur.

ancak kadının mülk sayılmasından sonra (ataerkil toplum) orataya çıkan bazı aksaklıklar nedeniyle adam, "mademki mülktür niye saklamayayım" mantığına erişmiş ve daha sonra kadının ikinci sınıf insan sayıldığı günümüze kadar işleyen bir süreç devam edegelmiştir. satmak için kız büyüten aile kurumuna, köle pazarı demek artık pek de ayıp değildir. akabinde kızlara "eteğini ört ayıp sen hafif kadın mısın?", "allah yakar bak" vs. ve erkek çocuklara "hadi oğlum göster amcalara pipiyi" şeklinde gelişen süreç, erkek ve kız çocuklarına bir arada oynamayı bile çok görmüştür, ki kalmışki bir arada yaşamak...

bu yüzden birbirini tenhada yakalayan iki cinsiyet bu işin kısa sürmesine artık razı olamaz duruma gelmiştir ve seks, "mahrem bir oyuncak" haline gelmiştir. dışarıda herşeyden yalıtılan ve bastırılan insanlık, evlilik kisvesi altında evinde sapkınlıktan başka bir çare bulamamıştır.
iyi de yapmıştır. ama bu böyle gitmezdir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol