kırmızı noktali entryler

ludingirra
sözlüğün erotik, tutti-frutti entryleridir. gece kuşağı, gündüz kuşağı tanımazlar bazen. gece yazılır, gündüz de görülür. 18 yaş altı nesilden saklamak pek mümkün değildir ne yazık ki. yazanı kesin, okuyanı da çoğunlukla penisine-kukusuna götüren entryler olmakla birlikte, bu durum yazana ve okuyana işkence mi, hediye mi bilemedim ben şimdi.

-----bu entry erotik öğeler içermektedir-----

gazete bayisine giren 30’ lu yaşlardaki kapıcı eşi sevtap, "nuri bey bana 4 posta 1 sabah 1 akşam verir misiniz?" dedi...çok şuh nefes alıyordu sevtap. nuri’ninki kalktı, o vaziyette yalpalayarak gazeteleri uzattı sevtap’a. sevtap, ilerleyen yaşına rağmen harika bir kadındı ve nuri’nin bunu görmemesi mümkün değildi. sevtap, gazeteleri aldı ve eve götürdü. evde, onu kocası coşkun bekliyordu.

dur adamım, hemen boşalmak yok! bekle...müzik lazım. çıstırıçıstırıçıstırı....

coşkun, sevtap’ın dudaklarına yapıştı, sendeleyerek tuttu, sevtap da onu tuttu; ahhhhh coşkun derken boşaldı coşkun. sevtap iyi geldi o gün coşkun’a...ama sevtap, normalde de çok iyi geliyordu.

-----bu arada çabuk kalktı farkedersen-----

evet. entrynin üstüne ve altına yerleştirilecek

"---şşşt ayıp---",
"--- +18 ---",
"---geç bakim diğer entrye---",
"---.---"

gibi ibarelerle, 18 yaş altının bir sonraki entrye inmesi sağlanabilir. ben sanmıyorum, farkındaysan "sağlanabilir" dedim, "sağlanır" demedim.

yasaklar tahrik eder adamım ! sen hiç tv’de kırmızı noktayı ya da +18’i görünce kanal değiştirdin mi söylesene?

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol