texas

sepulturk
futboldan zerre anlamayan rezil bir taraftar topluluğudur. adana’nın yıllardır takımı yok birinci ligde ve beşiktaş yıllar sonra cezası sebebiyle adanada maç oynayacak. e bunu duyan adanalı beşiktaş taraftarları çocuklarını da alıp maça gitmişler. ama bu kendisini muhteşem sanan o texas grubu ne yapmış, çocukların ve sadece yıllar sonra gelmiş takımlarını izlemeye gitmiş nevi şahsına münasır insanların bulunduğu kale arkası tribününde bu insanlara saldırmış, koltuklar fırlatmış, daha 7-8 yaşında bir çocuğu yaralamış ve hepsinden önemlisi bu yaptıkları ile gurur duymuşlar.

hani 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahce macından sonra samandırayı basıp futbolculara saldıran fenerbahce taraftarları var ya, heh alacaksın onlarla bunları, koyacaksın kapısı olmayan bir odaya. vereceksin ellerine en kesici aletleri, saldırtacaksın birirlerine, bir kişi kalana kadar. o hayatta kalan bir kişiye de çıktıktan sonra ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vereceksin, böyle böyle kalkınacak türk futbolu. manyak ettiniz lan beni!

edit: eksi veren arkadaşlara selam ediyorum ve mümkünse kardeşleri, yeğenleri veya çocuklarıyla bir maça gitmelerini öneriyorum. sizden ufaklara bir şey olmasın ama kafanıza umarım bir sandalye yersiniz de belki aklınız başınıza gelir.

hazır aklımdayken o meşhuur texaslıların gurur duydukları videoyu da gösterim;

http://tinyurl.com/5r6qoo
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol