sözlükteki kızları bulmak

deborah
er kişilerimiz şöyle de bir yöntem izleyebilir.

adım 1:

istatistikler bölümüne girilir.orada yazan dişi sayısı kısmı bir köşeye not edilir ve avını tuzağına düşürmeyi bekleyen bir uskumru gibi beklenmeye başlanır.

adım 2:

avımız çıta da sözlüğe çömez olarak adım atıyor diyelim ki. yeniden istatistikler bölümüne girilir ve dişi üye sayısı eğer ki bir adet artmışsa hemen bu çömezimizin başlığı açılır ve "nick seçiminde gayet başarılı bulduğum ve güzel enrtyler girebileceğini hissettiğim hoşgelmiş blabla.." yazılır.nickin burada bir önemi yok, küçük bir araştırma yapılıp nickle ilgili bir şeyler de yazılabilir, şayet febril konvülsiyonların etyopatogenezi gibi bir nick şeçmediyse.

burada ki amaç "hissettiğim" derken böyle karizmatik bir hava çizmek ve lafı "ben duygularımla hislerimle hareket eden bir adamım" a getirmektir.bu da bir kenara not edilmeli.

adım 3:

avımız ayh pardon çömezimiz bilgiç olmaya hak kazandıktan sonra entryleri özenle okunur ve oy verildikten sonra houston u "ne de güzel yazmışsın" şeklinde bir mesajla yeşillendirilir.gerisine ben karışmayayım, siz aranızda halledersiniz.




haberimize burada son veriyoruz ve sıradaki haberimize geçiyoruz.

evet, şimdi elimize ulaşan bir habere göre uskumruların soyu tükenme tehlikesi altında.nasıl oldu bilinmez birden bütün çıtalar denize atlayarak uskumruları öğle yemeği niyetine mideye indirmiş bulunmakta. böyle saçmalık olur mu demeyin, biz de şaşkınlık içerisindeyiz.ilgili bakınız şu anda alt yazı olarak ekranlarınızda görünmekte.

(bkz: bilgi sözlük te kızlar teklif ediyormuş)



yazarın notu: bir şeyi çok istiyorsanız yapabilecekleriniz sizi şaşırtır
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol