canlı bomba

el menzile beynel menzileteyn
efendim bir rivayete göre osurmadan sıçana renkli televizyon veriyorlarmış..demekki usul bu; sıçmadan önce osuracaksın..ortamın havası değişsin bir kere..bu da neden sıçacağını bilmek adınadır muhakkak..

önce bi osuralım ki sıçacak ambiyansı oluşturalım gerisi gelir elbet.

sivil dediğimiz yalnızca üniforma giymemiş insanlar olarak nitelendiriliyorsa bu birinci hatadır..çünkü savaşa bireysel çaba ve mali destek veren her birey üniformasız askerdir..bu böyle biline..

milletin diline pelesenk ettiği sivillere gelince...bu canlı bomba saldırılarında(!) hayatlarını kaybeden siviller(!) sakın 1945’de filisti topraklarının israil tarafrından işgali sonrası yerleşenler olmasın? veyahut 1967’de işgal edilerek batı şeria ve gazze’ye yerleştirilen silahli siviller olmasın? veyahut hz.ibrahim camiindeki katliamın sorumluları siviller olmasın? veyahut çocuk kaçıran, kadınlara saldıran siviller olmasın?

hani biz kıçımızı yırtıyoruz ya "vatan topraklarını yabancılara satanlar vatan hainleridir diye"..bırakın boş arsaları evimizin bahçesine girseler aslan kesilir ciğerlerini sökeriz..ama sıra savunmasız mazlumlara gelince hesap oluyor "yaşandı bitti saygısızca"..

sivil derken aklımıza geliyormu acaba kafasına kurşun sıkılarak infaz edilen 4 yaşındaki filistinli delikanlı..veyahut bomba saldırılarıyla etkisiz hale getirilen 3-4 yaşındaki filistinli teröristler..

---------spoiler---------
http://tinyurl.com/yonpu7
http://tinyurl.com/ysx9kk
http://tinyurl.com/2hzb7n
http://tinyurl.com/28g8nl
---------spoiler---------

bu teröristlerin(!) uçaksavarları yok, füze kalkanları yok, sahip olacak abileri yok..bir sapanları bir de bedenler var ki sahibi kendi değil..

işin fıkhi boyutuna bakarsanız onlar düşman kurşunuyla şehit olanlardan daha şehittir..

hülasa;

canlı bomba değil şahit..
intihar değil şehadet..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol