scaryguy

ludingirra
hazretleri, zat-ı şahanelerini böyle tanımlamış. #775028

ancak yanlış tanımlamış. şöyle ki kendisi;

* sözlükte çene altı yazar alımlarının ilk üyesi.

* hiç bir somut bilgiye ve araştırmaya dayanmadan yaptığı aptalca iddialarla insana cinnet geçirtebilen insan modeli. körü körüne bir şeye inanıp, ezbere sözleri başkalarına aşılamaya çalışan bu tiplerle dini konularda yapılacak en ufak bir tartışma facia ile sonuçlanır.

* vay sen daha önce neredeydin biz de seni bekliyorduk denilesi, sözlüğün ilk, tek ve son şeyhülislamı. din kültürsüzü ve ahlak bilgisizi. atayanların tuttuğu altın olsun.

biz hepimiz birer pisliktik, zındıktık, felan. bu kişiciğin de ifade ettiği gibi -ki maşşallah çok yerinde tespit- kendisi burada yazıyorsa bizler için şeref olmalı. sağ ayak butonuna basıp giren bu şahıscık, sanırsam sağ lobuyla ki bu beyne ait olmayan lobla, köy devirecek. aklınca.

bu tarz oluşumlarda göze çarpan en önemli olay, yazan, okuyan ve oy veren kesim dışında bir de sazan avına çıkan bireycikler. bu entryleri okuduğumuzda akıllarınca hem cahillikten kurtulmuş olacağız (onların tabiri ile dar kafalılıktan da) hem de müslüman olup olmadığımızı öğrenebileceğiz. çünkü bu insancıklar kendileriyle uğraşmayı bıraktı, cenneti garantiledi, sıra sözlüğü, dolayısıyla bizi düzeltmeye geldi. şunu yaparsanız müslümansınızdır, yoksa zaten inanmıyorsunuzdur. boşu boşuna yargılanmak için kıyamet gününü beklemeye ne hacet tadında entryler. çok işlevli bir kisve. ne yazık ki, arkadaş yol iz şaşırmış. yoksa bu kisve iktidar yolu da açar, ticaret yolu da. en işlevlilerinden biri milli görüş gömleği idi hatta bir zaman. her konuma ve koşula uygun kisveler hazır elbette gardroplarında. ha şeyhülislammış madem, dini vecibelerle ilgili aptal saptal şeyler yazmayalım, onun onayına sunalım, felan. eeöö...midemi kaldırdı bu ihtimal.

herneyse...

sözlük konseptinden, "sözlükteki şaşmış şaşırmış bilgiçlerin hepsini yola getireceğim" gailesinde olabilecek kadar bihaber, din bezirgancığı geçinen; kimse benim sevmediğim şeyleri yazmasın, bulaşırım, sataşırım, benim sevdiğim şeyi seven müslümandır deyip aksine katlanamayan; inandığı şeylerin, hakaret edildiği taktirde hakaret edenin ölümünü gerektirecek kadar kutsal, insandan dahi önemli olduğunu düşünen varlıklardır, bu tarz yaşam formları.

ki ortada bir hakaret olmadığı halde...ne yapmışız biz? işgüzarlık olsun.

kendisine birileri tarafından giydirilen elbisenin biraz büyük olduğu ve kolay çıkarılabileceği kanaatindeyim.

son zamanlarda, dindar ve yobaz arasındaki fark giderek azaldığından, benzer bir sanı da laik ve ateist arasindaki farkı bilmeyen insanlar arasında yaygınlaştı, doğaldır sanırım. bu tarz insanlar, saldırarak dertlerini anlatabileceklerini sanırlar, kendilerine güvenleri yoktur. default bir savunma modeli geliştiren bu insanlar, kendilerini kaybettiklerinden savundukları değerlerle de çoğu zaman ters duşerler, yazık.

vurduğu hassas noktalara bakılırsa, tek ve yegane derdi -ki inceledim- laf salatası, dayanaksız, temelsiz hepsi. bütün inandığı ve inanmadıklarıyla ters düşmüş- propaganda, dikkat çekmek, sinir bozmak. burada onu başarmasının güç olduğunu kimse söylememiş ona. artı, bize şapka kanunu çıkalı, tekke ve zaviyeler kapatılalı çok oldu. her birimiz tanrının varlığı ya da yokluğunu bu yaşımıza kadar sorguladık, bulduğumuz sonuç şeyhülislam scaryguy’ın şahsını ilgilendirir, yargılama eylemi ona aittir demedi kimse. atatürk ve cumhuriyet düşmanlığına hiç girmeyeceğim, ağır sözler var ağzımda zira. bıraktım, bu ve bunun gibiler, akıttım dedikleri gözyaşlarında boğulsun tek tek!



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol