scaryguy

independence
susayim dedim, uzaktan izleyeyim dedim, amaci nedir anlamaya cali$tim, sonucta anladigimi du$unuyorum ki sarildim klavyeme.

oncelikle "ya benim gibi du$un ya da hic du$unme"ciler tarafindan berbat oylarinin hedef tahtasi olmu$ bir birey."tek kalip tek insan modeli"nden arinamami$ligin etkisinde sallaniyor $u siralar, kendinden farkli du$unenlerin yakildigi ocaklarda korlarin uzerine bindirilmi$, korlar belki soguyacak belki de daha fazla alevlenecek, zaman gosterir.

ve aykiri birisi, genel anlamdaki du$uncelere aykiri, ak denilene kara demek uslubu sanirim.kendi tercihi.

hakkindaki du$uncem ise yeni yeni olu$tu kafamda.kurdugu cumlelere bakip sozluk konseptine hakim oldugunu hemen soyleyebilirim.yine hemen soyleyebilecegim bir $ey daha vardir ki, sozluk konseptine hakim olup bu denli akp’ci olan bir insanin bulunmasi bana cok akil kari gelmedi.ya cok saf ve gozleri at gozlukleri ile siki sikiya kapali, ya da aleni $ekilde insanlarla ta$ak geciyor.

kurdugu cumlelere bakarak akili bir insan oldugunu soylemek guc degil, ancak ba$bakan ile alakali, bulent arinc ile alakali yazdigi yazilardaki samimiyetsizligi ve methiyeleri gordukce o cumlelerin kendisine degil de ba$bakan ile bulent arinc’in bizzatihi kendilerine ait oldugunu du$unuyor insan ister istemez.ha yok kendisine aitse o zamamn cidden bir sazan avinda yahut sandigim kadar akilli degil.

her muslumanin akp’ci olmasi gerekliligi anlayi$indan ve akp’den haz etmeyen insanlarin da kafir olmalari gerekliligi anlayi$indan bir an once siyrilmasini temenni ederim.

eger ben yaniliyorum da yazdiklarinda samimi ise, haber versin ban, cevrem geni$tir.fethullah gulen yurda dondugu zaman havalimanindaki $ak$akcilarinin arasinda onlerden yer ayarlayabilirim kendisine.hatta isterse ba$bakanin cep telefon numarasini vereyim kendisine direk arasin, "sayin ba$bakanim. dun sizi dinlerken, hani o beyaz car$aflarla ciktik biz yola dediniz ya, aglamaktan bir gozya$i sagnagina yakalandim, ne siz sorun ne ben soyleyeyim" desin.belki ba$bakanin oglunun milyon dolarlik "gemiciginde" kendisine komilik ayarlar ba$bakan, hic belli olmaz.

(ara: akil fikir)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol