deniz baykal

valin
hayatı boyunca başbakan olamayacak adamdır.durup düşünelim "acaba başbakan olmak istiyor mu?" eskaza oldu diyelim.bu adamın memleket idare etmek gibi bir becerisi var mı ? memleket idare etmek partisindeki milletvekillerini idare etmekten geçmiyor sadece.kaldı ki deniz baykal partisini bile idare edemiyor.
memleketi idare edebilmek için bu adamın 81 adet valisi var mı?81 valinin yanı sıra her ile yerleştirebileceği kaymakamları var mı?
yerel seçimlere gelince tüm belediyeleri almış olsa dahi o görevi icra edebilecek yetenekte ki belediye başkanları var mı?hadi o da var diyelim sadece durduğu yerde göze batmadan işi idare edebilecek adamlar değil kastettiğim.bulundukları ilçeleri,illeri ileriye götürebilecek projeleri olup bunları hayata geçirme becerisi olan adamlardan bahsediyorum.
işin kısası baykal’a edilebilecek en büyük beddua 500 milletvekiliyle iktidara gelmesidir.

edit:chp nin her seçimde %10 oyu garantidir çünkü kim gelirse gelsin partiden dolayı oy veren %10 luk bir kesim var.parti başına gelecek kişi %11den sonrasına bakmalıdır.kimi kandırıyoruz ki baykal başarısızlık sembolüdür.chp ye attığım oylara acıyorum.neden?çünkü baykal milli muhalefet olmaktan başka hiçbir özelliğe sahip değil.rte yi orda tutan baykal gibi bir muhalefet lideri(!)dir.baykalın şansı da sarıgül gibi bir muhalefetçisi olmasıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol