hepimiz ak partiliyiz

boranepy
amerika kimin öleceğine kimin kalacağına, yurdumuzda kimin iktidar olacağına, iç işlerimize bağırsaklarımıza kadar girmeye karar verdiğinden beri nedense aydın kesim (tabir-i kesinlikle caiz değil) sözüm ona demokrat oldu.

türban gericilik değil "özgürlük" oldu, bu durumda gericilik "özgürlük" oldu. neden adam öldürmeyi de "özgürlük" yapmıyoruz? (önümüzdeki yıllarda din polisinin el ele yürüyen güzel çiftlere yapacağı "özgürlük")

hukuk vardır ve yaşar, hukuk normları somut durumun niteliğini sorgulamak durumunda değildir. %40 olsun %50 olsun isterse %100 olsun, halkın çok sevdiği biri adam öldürdüğünde mahkemeler gözlerini mi kapatsın? yapılan saldırı laik türkiye cumhuriyeti’nedir ve saldıran kim ise yargılanır.

çoğu "aydın" zihnin komplo teorisi olarak nitelendirdiği, "gözümüze soka soka" oynanan bu oyunda. şah ve vezir’in çıkarları aynı ki aynı saftalar. piyonlar "şa(şey)h"’larının zaferi için gözlerini kırpmadan yapıyorlar hamlelerini.

umarım bu saldırılar teşebbüs aşamasında iken engellenir ve bizi hızla içerisine çeken bu karadeliğin yörüngesinde turumuzu tamamlayıp, ilmin ve bilmin ışığında yol alabilmeye devam ederiz.

(görünen köy’ün klavuzu işsiz kalmaya mahküm, kendine yeni bir iş buldu. alkolog oldu)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol