neden berbat oyu verildiği anlaşılamayan entryler

bisizofreninyarattigikarakterimben
#749783
gibi tanım içeren entrylerin bile eksi oy alması durumudur.

olay sadece bununla sınırlı değildir.son zamanlarda yazdığımız entrylerin seri bir şekilde eksi oy alması durumu abartılarak nick altında yer alan entrylerin bile eksi oy alması sözlükte bu kadar zaman geçiren ve bir şeyler katmak isteyen benim gibi insanların tamamen şevkini kırmaktadır.

kabul ediyorum daha anadolunun bağrından kopup gelmiş yeni yetme bir bilgiçim.ne haddime milletin verdiği oyu eleştirmek ama ben de kendi çapımda bir şeyler yapmak için uğraşmaktayım.entry girmem ya da girmemem kimseye bir şey kazandırır mı veya kaybettirir mi bilemem.ama insanlara bu şekilde saldırmak hiç de doğru değildir.

her bilgiçin hakkıdır eksi oy vermek ama bunu "ben şuna uyuz oldum" mantığıyla yapmak hiç de doğru değildir.eğlenmek bir yana gerçekten bir şeyler öğrenmek için de bu sözlüğe giren insanlar vardır ki amaç zaten bu değil midir?

eksi oy alıyorum aman allahım hemen bir dikkat çekeyim de puanım artsın şeklinde ahkam kesmediğimi de belirtmek isterim ki yanlış anlaşılmasın.sadece benim gibi gereksiz eksi oy alıp şevki kırılan insanların çoğalmaması için çabalamaktayım.belki birileri bu isyanı okur da en azından gerçekten eksi oy hakeden entrylere eksi oy verir diye.isterseniz ben bir kaç örnek vereyim araması zor olmasın.



#748204
#751070
#759241

not: bu entryler otur sıfır bölümümden alındı.bunların eksi oy aldığını gördükten sonra benim de kafama dank etti pek de güzel olmadıkları.demekki yerinde kullanılan oy bilgiçe bir şey kazandırabiliyormuş.lütfen yerinde ve zamanında kullanalım oylarımızı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol