hillary clinton

yigenji
kanimca iyi tahsilli ve bunun yani sira siyasette yeterince tecrubesi olan bir adaydir. kendisi daha cok 2000 oncesi yaptiklari ile aniliyor olsa da 2000 sonrasi yaptiklari bu bahsettigim tecrubelerine buyuk katkilarda bulunmustur. new york eyaleti gibi cok onemli bir eyaletin senatorlugunu basariyla surdurmekte ve senatorlukte ikinci donemini yasamaktadir.

zaten abd’de super sali olarak anilan on secimler de gostermistir ki kendisi baskanliga en yakin adaydir. new york ve california gibi egitim ve nufus seviyesi’nin yuksek oldugu eyaletlerde on secim kazanmak oldukca buyuk bir basaridir.

bunun yani sira orta sinif kesimi desteklemesi ve saglik sigortasi gibi abd’nin en buyuk ic sorunlarindan birine care aramasini taktir ediyorum. dis politika da ise en tecrubeli sekilde bariscil adimlari atabilecek kisinin kendisi oldugundan kuskum yoktur.

sonuc olarak hillary’nin 4 kasim 2008’de abd’nin ilk hanim baskani secilmesi ve 20 ocak 2009’da yemin ederek goreve baslasini isteyen kisilerden biri de benim (meali: abd baskanlik secimlerinde (2008) rey verecegim adaydir.)..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol