sözlükteki akp düşmanlığı

spongebob
ne bu şiddet bu celal dedirten düşmanlıktır. bir parti başa seçildi ama seçilene kadar memlekette olmayan kalmadı. cumhuriyet mitingleri yapıldı. akp’ye karşı. peki neden akp cumhuriyeti mi yıkıcaktı? yok sadece şeriat denen olguyu getiricekti. böyle saçma bir düşünce yoktur. bu ülkede bir kere darbe oldu ve askeriye kime neyin ne olduğunu çok iyi bir şekilde gösterdi. böyle bir şey olabilir mi bir parti şeriat getirebilir mi? bunu düşünemiyor mu bizim insanımız. peki sorarım size bu adamlar başa geldiklerinden beri hiç mi iyi bişey yapmadılar? elinizi vicdanınıza koyup söyleyin bakalım hep yapıcaz deyip yapamadıkları bolu tünelini bu hükümet bitirmedi mi? dış borcu yıllarca bitiricez diyenlere inat bu hükümet 10 milyar dolar olan borcu 3 milyar dolara düşürmedi mi? parklara bahçelere spor alanları yapmadı mı? sabah yürüyüşü yapan insanlar ücretsiz spor yapsın diye. bu ülkede yeni bir silah üretildi bunun patenti alınması için bu hükümet destek verdi ve bu silah dünyada ilk olarak türkiye’de üretildi ve dış pazara satılacak. şu sıralar dünyada ilk olan 3 boyutlu cep telefonu ve televizyon yapılıyor buna tayyip erdoğan tam destek çıkmadı mı? iş kötülemeye gelince herkesin çamur atması kolay. türban konusuna gelince serbest olsa ne olur olmasa ne olur? kim kime karışabilir sen açıksın sen türbanlısın diye. türbanlı olmak suçmu? yada açık giyinmek başı açık sokağa çıkmak suç mu? burası özgür bir ülke kimse kimseye karışamaz.

eğer bu ülkede bir insan mini etekle ve göğüsleri açık elbiseyle rahat rahat gezebiliyorsa o zaman türbanlılarda çok rahat gezebilir. sosyalist görüşü benimsemiş olanlar olabilir içinizde. şunuda biliyorum çok fazla eksi oy alıcak bu yazı çünkü neden ben gerçekleri yazdığım için. hatta belki silinicek bile. size şunu sorarım sizce başa bu ülkenin bayrağına laf atan ve dönemin baş bakanının boynuna sarılıp özgürlük istiyorum lan diyen deniz baykal mı gelmeli? deniz baykal bu ülke için yanlış bir çivi bile çakmadı. hiç bir şey yapmadı. keşke ecevit hayatta olsaydı. o zaman chp başta olsaydı. bunu okuyanlar benim akp yandaşı olduğumu düşünebilirler. ben ne sağcıyım nede solcu sadece vatandaşım gerçekleri ve doğruları gören bir vatandaş.

not: tekrar söylüyorum ben akp yandaşı değilim. deniz baykal’ın chp’ye yakışmadığını düşünen bir chp yanlısıyım. ama sol görüşte yada sağ görüşte değilim. atatürk’ün partisi olduğu için chp yanlısıyım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol