30 kasım 2007 ısparta uçak kazası

hasktir
cok uzun sure kacmaya calistiktan sonra bi yere icini dokmenin gerekliligini yuzunuze vuran kazadir ki bu yer de birileriyle paylasmak acisindan bilgi sozluktur. duygularini baskalariyla paylasmaya alisik olmayan siz, cekinerek utanarak nasi baslasam diye dusunursunuz; hikaye gibi yazmaya karar verirsiniz belki kim bilir?
bogazda dugumle kafada binlerce toparlanamayan sozcukle dusunebilirsiniz o anda ve sonunda hikaye baslar.


sabahin aceleci tavri, haber kanalinin guvenilir saati, orda bir son dakika haberi; ispartata ucak kazasi bakarsiniz iciniz ’ciz’ eder. orda spiker okurken isimleri dikkat etmezsiniz yetisme -yetisememe- korkusuyla.saatler akip gecer cok uzun dediginiz bir koca gun biter; aksam olur, hava kararmistir artik oyle son enerjinizi dibine kadar harcayarak hareket edersiniz etrafa mutluluk sacarsiniz gunun o saatlerinde.sonra bir arkadasiniz gelir sizin de arkadasiniz oldugunu bildigi biriyle ilgili bi haber verir. aslnda tahmin edersiniz yani etmissinizdir zaten. ama "mus.." der sorarsiniz "mus mu du mu?" yani aslinda du..


kocaman bosluk ani...


...
gozyaslari
...

enerjinin bu sefer gercekten tukendigini hissetme ani..!

hayir kaybettiginiz arkadasiniz degildir ama o cok sevdiginiz o cok narin arkadasinizin babasidir. bir yandan herkes etrafinizda sizi teselli ederken bir yandan birbirlerine nolmus?? diye sorarken siz dusunemezsiniz. asil "ciz" simdi gelmistir icinize. neden insan gercekten farketmedigi zaman olaylara bu kadar tepkisiz diye dusunursunuz sonunda ama mutlu gorunmeye calisarak sadece karmakarisik yaparsiniz icinizi sizi cok etkileyen bi seydir bu ve bunu paylasmak istemissinizdir ya, belki sizi anlicak insanlarla paylastiginizi dusunursunuz tekrar gozyaslarina bogulmusken insanlarin size "hasktir! sen aglar miydin bee?!" bakislarini tekrar tekrar gorurken.
iciniz az da olsa rahatlamisken uyuyabilme umuduyla o kendinizi cok mutlu hissettiginiz pijamalariniza gidersiniz bi pijamadan cok mu sey ki istersiniz?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol