ekşi sözlük

breeze
ekşi sözlüğün alanında öncü ve lider olmasının yanında türk gençliğine yaşattığı bir ilk de, farklı çevrelerden, sosyo-kültürel yapılardan,eğitim derecelerinden,kısacası toplumun internetle alakası olan tüm farklı yapıdaki bireylerini ortak bir iletişim platformunda buluşturmuş olmasıdır. yani dışarıda,gerçek hayatta bu kadar farklı türden insanı bir araya toplayıp hepsine ayrı ayrı "can dündar ile ilgili ne düşünüyorsunuz" diye soramazsınız veya "dondurma nedir" sorusuna cevap arayamazsınız lakin ekşi sözlüğün başarılı olmasının en büyük sebebi bu ve benzeri/benzeri olmayan bütün sorulara ilgili başlıklarda cevap araması, bulmaya çalışmasıdır. "aynı potada eritmek" gibi sevimsiz bir entellektüel deyimini bana ziyadesiyle sevdiren bir toplama kampıdır ekşi sözlük.
parkta arkadaşınla otururken "güllücan sence kadınların orospuluk swithci doğuştan on mu geliyor" dersen, güllücan az önce kursta öğrendiği taekwando hareketlerini üzerinde deneyebilir ama ekşi sözlükte rahatlıkla böyle bir başlık açıp bu konu hakkında milyon çeşitli kafa yapısına sahip insandan görüş alabilirsin.
ekşi sözlük bir fikir belirtme platformudur, gençliği ya da kullanıcılarını düşünmeye ya da yorum yapmaya itmiştir 99 senesinin şubat ayında, o gün bugündür "bence" türk gençliği konular/olaylar/insanlar’ı daha fazla gözlemler, yorumlayabilir olmuştur. teşekkürler ekşi sözlük.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol