ibrahim tatlıses

breeze
tek kelimeyle mükemmel bir basın açıklaması yapmış alem sanatçı, alemsin ibo. hayatımda bir yazılı metne hiç bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi:

"13 evladımızın şehit olduğu gün, yani pazar günü ibo show’da dansöz oynatmışsam, şerefsizim. eğer ki ibo show’da dansöz oynattı haberleri ispatlanmazsa bu haberleri yapanlar ve alet olanlar iki kere şerefsizdir. do you understand me?" "bu vatanı sizden çok seviyorum"
"ibo show birliği, beraberliği, kardeşliği ve vatan sevgisini pazar akşamları televizyon başlarında oturup izleyen insanlara aşılamayı kendisine bir görev bilmiştir.geçmiş programlara bakarsanız bunların kayıtları mevcuttur. hürriyet,akşam, vakit ve ortadoğu gibi ciddi gazetelerin ayrıca bazı internet sitelerinin bu tuzağa nasıl düştüklerini anlamış değilim. yoksa bu yazıları yazanlar ibo show’u seyretmedi mi? etmediyse adres veriyorum, medya takip firmalarından hemen kaset isteyecek ve oturup izleyecekler! kaseti izledikten sonra, elinizi şakağınıza koyup düşüneceksiniz ve diyeceksiniz ki bizler bu asılsız haberin doğruluğunu araştırmadan yanlış haber yaptığımız için birer gerizekalılarız. ben bu vatanı, bu vatanın evlatlarını, bu vatanın topraklarını ve bu vatanın bayrağını, yarışma yapmıyacağım ama sizlerden çok daha fazla seviyorum."


allahına kurban diyor ve bir sonraki basın açıklamasını merakla bekliyorum. beklemezsem şerefsizim, benden başka beklemeyenler varsa onlar da iki kere şerefsizdir.do you understand me? leydiz end centılmını...


http://www.milliyet.com.tr/2007/10/10/son/sontur10.asp
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol