7 ekim 2007 şırnak terör saldırısı

satolina
kelle miydi topraga verilenler ? 13 vatan evladının yanmadı mı analarının ,sevenlerinin yüregi ? neler bıraktılar arkalarında ? gelecek planlarının arasında var mıydı kahpece öldürülmek ? kolay mıdır eli kanadıgında gözünün yaşını yarasına merhem yaptıgın oglunu topraga vermek ?
sehit anası "o köpekler sevinmesin diye aglamıyoruz bile " dedi öpmek gerekmez mi bu ananın alnını, elini ? yoksa anasını alıp gitmeli mi tüm sehitler ?

resimleri , yaşları geciyor ekran önünden sehitlerimizin..
içim cız ediyor her görüntüde gözlerim boğuluyor yaşların arasında . öz abim cıkıp gitmis gibi sanki evden ... gözlerimi kapatıp toprak atıyorum abilerimin mezarlarına , dualar serpiştiriyorum ruhlarına, lanetler okuyorum
o tetiği sıkanlara /o tetiği sıktıranlara

biliyorum birileri timsah gözyasları dökecek yine terörün son çırpınışları diyecek görmeyecek topraga verilenlerin terörün can çekişmesi yerine tabut oldugunu içlerinde bu vatanın evlatları oldugunu ..

...

sehit cocukları gögüslerini gere gere ’ben sehit cocuguyum’diyecek ileride peki sevgili başbakan sevgili cumhurbaşkanı sizin cocuklarınız ben ne cocuguyum diyebilecek ? siz ben neyim diyebileceksiniz ?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol