msn de yazarken biraz bekleyip meşgul rolu yapmak

scapegoat
50 karaktere takılmı$ bu ba$lık aslında; "msn messengerda yazı$ırken biraz bekleyip me$gulmü$ izlenimi verdikten sonra cevap vermek" olmalıydı ama buna ne 50 karakter ne de 150 karakter dayanırdı o sebeple birazcık keserek en anlamlı kısaltımını yapmaya çalı$tım.

tanım: karizma yapmayı, karizmatik olmayı bütün dünyevi i$lerine yansıtmayı bir ya$ama nedeni olarak seçmi$ ezik insan eylemidir.(gerçekten me$gul olanlar bu genelleme dı$arısından bırakılmı$tır, herkes neyin ne olduğunun farkında)

efendim bu insanlarımız öyle me$guldürler ki bizim gibi naçizane insanlara ayıracak hiç mi hiç zamanları yoktur, öyle me$guldürler ki ba$larını ka$ıyacak vakit bulamadıkları o değerli zamanları içerisinde onlara 2 satır bir $ey yazan, hâl hatır soran insanlara ayıracak zamanları hiç yoktur. varsa da o anlar istisnadır, $ımarmaya mahâl vermez, hemen ağzının payını verir, konu$maz bir süre, i$i biraz azalınca 2 satır yazar, "çok i$im var, çok me$gulüm yeaa" der çeker gider.

bir de benim bildiğim bir diğer benzeri model de msn ba$ındayken sürekli bir beste çalı$ması içindedir, sanki adam 24 $arkılık "the best of" albümü çalı$ması içindedir de bizim haberimiz yoktur böyle i$lerden. insanın; "tamam abi yeeaaa, ben biliyorum senin gitar çaldığını tamam abi valla sana kız da ayarlıcam, farkettim bu aralar çok yalnızsın, biraz abazan kaldın abi ama bu da geçer yeaaa hayat bu, ben zaten biliyorum valla gitar çaldığını yeaa rol kesmeye ne gerek var abi yapma allaasen" diyesi geliyor, zor tutuyorum kendimi bazen. "lan grubun yok, sesin yok, beste yapamıyorsun, bir araya geldiğimizde de ortada bir beste falan ele gelecek bir $ey yok bu yaptığın besteler nereye gidiyor amua goyim ya?" diyecek oluyor insan, yine yüksek irade gücü burada da devreye giriyor ve aralar bozulmuyor, kavgalar edilmiyor.

böyle i$lere hiç gerek yok, takılın siz gençler valla bana hızlı cevap veren adam hakkında " aauahh salağa bak lan ne kadar yalnız bir $eysin sen öyle, beni mi bekliyordun lan msn’de auahsha çok yalnızsın di mi aumauamasfafas" diye dü$ünmem ben, çünkü biraz tanıdıktan sonra insan anlıyor kimin ne olduğunu. ne gerek var canlar böyle rol kesmeye, yapmayın etmeyin, mübarek ramazan ayında kalp kırmak istemiyorum.

(bkz: konuyu ramazana bağlayıp dini bütün izlenimi yaratmak)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol