işemek uzere olan bunyenin kordüğüm olan bağcıgi

ederleziavela
(bkz: 50 karakter agladı be)

(bkz: converse in mı var derdin var)

murphy yasalarına ınanmıyorum ama bir ibnelik var mottosu ile pantolon uzerınden cuku tutma eylemi sırasında, ev kapısı onunde envai cesit kufur edilen aparat.

o kadar ters bır durumdur ki, cuku sıkmayı bıraksanız altınıza südüklersınız, bırakmazsanız tek elle bagcıgı cozemezsınız.

bu kısır dongu icınde cebelle$ırken, surecı gecıktırmek ıcın, meshur banu alkan yuruyusu tatbık edilerek ayak ucunda zıplamaya ba$lanır. hanı belkı ıdrar yollarında devirdaym olur da bır nebze rahatlarım mantıgı fikrimce fanteziden ibarettir, zira delige dayanan yumurtayı bir zenci horoz dahi tazyık uygulayarak, tekrar tavugun rahımıne sokamaz.

oyle ki, bunye pacalı don giyip, sise efes esliginde futbol seyreden, en asil duygunun insanı olmaktan cıkar ve bir anda ahmet hamdi tanpınar kimligine burunerek, icindeki edebi askı dillendirir.

her ne kadar talıhsız bir olay gibi goruse de, bu yasanan kaos anı, aslında kısının bir okuz olmadıgının gostergesıdır.

burada devreye divan edebiyatı nazım bicimleri, ya da cumlenın uzun veyahut kısa metrajlı olmasından mutevellıt, manzume ya da uc olcekli beyıt devreye girer ve $akımaya baslarsınız.

- mına caktıgımın bagcıgı
- bagcıgını zıktıgımın amcık ayakkabısı

gibi, gayet uyak bakımında zengin, edebi cumleler sarf edersınız.evet artık saglam bır $aiir olma yolunda emin ama ıslak adımlar atmak uzeresinizdir.buradaki ıslaklık, ı$emek ıcın katettıgınız mesafeyı ko$manızdan degıl, kordugum olan bagcıgı cozememenızden kaynaklanacaktır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol