rock n coke 2007

nihilist
aldıgım kombine bileti son anda hada lan ben gitmem buna diyip tek gun bielti olarak kullandıgım organizasyondur.

ha ben bu festivalde daha once kapm yapıp iggy pop’u dinledim, cure’u dinledim, efendime soliyim apocalyptia’yı dinledim simdi alaann franz ferdinand’ını mı dinli,cem seklinde de dusunmedim degil. sonrasında ilk gun konsrelerini tv’den ikinci gun konserlerini ise canlı olarak izledim ve ne kadar da dogru bir secim yapmıs oldugumu gordum. benimde dahil oldugum bilmem kac bin kisilik bir guruhta aynı sekilde dusunuyor olsa gerek 40 bine yakın kisinin susmadan 1 saat kadar eslik ettgi pentagram konserinden sonra franz ferdinand konseri yaklasık 20 bin kisi esligindeki samimiyetsiz ve ne lan bu tadındaki bir seyirci tarafından izlendi.

sozun ozu rock n coke’un bu seneki gercek anlamdaki star grubu pentagram’dı ve o konserde bu efsane grubu yasanır sekilde dinlendi.

sozun en ozu; 3 gunluk kombineme yazık oldu diye dusundurtemedi beni; bu festivali yapanında allah mustahakını versin bu kadar ugrasmaya gerek yok zira; harbiye acık’tada ben bir’i dinleyip dark is the sunlight ta sigara mı icip donerim...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol