türbanlı first lady

adrenokortikotropik
gündemi gereğinden fazla meşgul etmiş bir cumhurbaşkanı eşine uygun görülmüş tamlama, türbanlı first lady..bana kalırsa en az semra özal kadar gereksiz..

sahi bir semra özal vardı? noldu ona? fatih ürek’in kankasıydı falan..turgut özal varken biz suya bu derdik, gündemi takip şeklimiz richie richle, fred çakmaktaşla sınırlıydı hani, pek bilemiyorum o zamanlar gündemde kalma biçimini. ama şimdi bakınca o zamanlarda first lady olmanın hakkını çeşitli magazinsel skandallarla verip eşini kamufle ettiğini düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi..nedense hayrünisa gül’ü alıp semra özal’a çarpmak istedim..

her şey ne kadar da renkli dimi? sophia loren tarzı mı türbanı? efendim resepsiyona katıldı mı? katılcak mı? ıdı mı bıdı mı bik mi? yok abdullah gülle şöyle evlendi, böyle evlendi, mutlular mı değiller mi acaba? eminim seks hayatlarını merak eden de vardır da saygısından sormuyordur..cumhurbaşkanı ya, acaba ne şekilde korunuyor falan?..

ankaraya bir şekilde girmiş ve patlasa masum,belki apolitik, etliye sütlüye karışmayan insanların, torununa bir kaç bir şey almaya gelmiş yaşlı teyzenin, elinden tuttuğu torununu parçalayacak o patlayıcıların ne şekilde, kimler tarafından ne için sokulduğunun hiç bir önemi yok. kendini savunacak gücü olmayan insanların bu şekilde kansızca ve en adi biçimde öldürülmesinin ve bunlara içimizden birileri tarafından müsaade edilmesi ise hiç mühim değil. nasılsa kardeşim oğlum yok askere gidecek, vatan sağolsun diyerek parçalanmış cesedini ucuz bir tabut içinde ve akmış kanının renginden bayrağa sarıp yollayamazlar ya, ben başka örtülerin derdine düşeyim sade..gerisi beni muhattap etmez, modayı takip etmeli, mühim şeyler bunlar..

neyse o değil de bir hande yener vardı noldu ona? evlendi mi romeosuyla?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol