ahmet necdet sezer

adrenokortikotropik
görevinin son dönemlerinde satılmış medyanın hatta medya tekelinin kurbanı edilmeye, karalanmaya çalışılmış, bülent ecevitin bu ülke için verdiği en doğru kararlardan biri..

kendini cumhurbaşkanlığına layık gördüğü için ecevitin yalayıcılığını yapmayıp, ecevitin göz yumduğu şeyleri yüzüne vurabilecek kadar dürüst bir adam. sen yolla ben onaylayım, sana kurban olsun bu millet başbakanım adamı değil kesinlikle..

artık kendi gözlerini kullanım dışı bırakıp aydın doğan gözüyle görmeyi daha kolay bulan ülkem insanının , sezer gibi bir hukuk adamını , köşkün sefasını sürmekle, yok işleri yokuşa sürmekle suçlaması da çok normal. beyim ne derse o devirleri geçti zira, aydın doğan hepimizin beyi.

efendim , sezer 60. hükümeti onaylamamışmış da yeni cumhurbaşkanınız onaylasın demiş, tatilime bakayım demiş falan filan.. millet adamın keyfine bak be ohh sefasını sürüyor demez mi ondan sonra? desinler tabi dibine kadar haklılar. adam kalkmış artık böyle bir durumun altında imzam bile olsun istemiyorum demiş, yeter artık bu oyunlardan karalamalardan sıkıldım, 7 yıl boyunca bakamadım keyfime, süremedim sefasını bari emekliyken süreyim demiş, düpedüz terbiyesizlik!! oysa kıçı yapışana kadar kalmalıydı o koltukta, küçültülüp kazınana kadar beklemeliydi ki politikacı olmanın şanındandır.

aah ahh, biraz daha zaman olsaydı da rte kendi imzasını taşıyan delikanlı politikacılığın kitabını fırlatıverseydi sezer’e..hayır adam bu yaşa geldi o kadar cumhurbaşkanlığı yaptı, hala yan yatıp çamura batmamayı bilmiyor, çamur at izi kalsından haberi yok, hele ki medya patronlarıyla anlaşmayı hiç beceremiyor..

böyle cumhurbaşkanı mı olur..dimi murtaza?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol