windows vista starter edition

independence
windows vista starter, gelişen teknoloji pazarlarında daha çok erkeğin, kadının ve çocuğun önemli bilgisayar becerileri kazanmalarına ve yeni fırsatları yakalamalarına yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. tüm dünyadaki dijital uçurum tehlikelerine yanıt olarak, windows vista starter, windows vista ürün yelpazesindeki en uygun fiyatlı üründür.

windows vista starter, başlangıç düzeyindeki bilgisayar kullanıcısı için tasarlanmıştır. windows vista home basic kadar çok avantaj sağlamasa da, temel işleri yapmak isteyen başlangıç düzeyindeki kullanıcı için mükemmeldir.

windows vista starter, aşağıdakileri yapabilmek için gerek duyduğunuz her şeyi sağlar:

kolayca internet’e gözatma

dost ve sevdiklerinizle dünyanın her yerinden iletişim kurma

müzik dinleme ve video izleme

kolay kullanılan araçlarla fotoğraf depolama, yazdırma ve paylaşma

çocukların belirli web sitelerine, oyunlara ve diğer erişkin içeriklerine erişmelerini ana baba denetimlerini kullanarak kısıtlama

windows için tasarlanmış eğitim, üretim küçük işletmelere yönelik yazılımlarla diğer yazılımları kullanma

windows için tasarlanmış kameraları, yazıcıları, hoparlörleri ve diğer aygıtları bağlama

microsoft güncelleştirmelerine ve yeniliklerine çevrimiçi erişme

"amerika birleşik devletleri, avrupa birliği, avustralya ve japonya gibi gelişmiş teknoloji pazarlarında, windows vista starter kullanıma sunulmamıştır." windows vista starter, özgün donatım üreticileri (oem) ve 139 ülkedeki microsoft oem dağıtıcıları tarafından satılan düşük maliyetli bilgisayarlar üzerinde gönderilir.

aslında, windows vista starter başlangıç düzeyindeki bilgisayar kullanıcıları için idealdir ve windows vista’nın en uygun fiyatlı sürümüdür.


kisacasi diyor ki, windows vista starter ancak ucuncu dunya ulkelerinde ve teknolojinin ne sike yaradigini bilmeyen ulkelerde sati$a sunulmu$tur.ha bi de siz once ac karninizi doyurun sonra vista’nin ust surumlerinden satin alirsiniz.$imdilik size gore bir $ey degil bu.



http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/editions/starter/default.mspx
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol