modern olcam derken motor olmak

elma sekeriiii
modern olayim takip taki$tirayim, modaya uygun giyineyim derken üstünün ba$inin üstüne miçip sivayan insan evladidir bu zat.hayir normalde bir kot bir t-shirt giyse alalade normal hanim olacak yerde, kendisi modaya uygun ve de erkeklerin ilgisini cekecek yönde giyinmek ister.

herkez guzel olmak ister amma velakin guzel olmak icin o kadar ugra$ilirsa sonuc hüsran olur fikrinden fersah fersah uzak olan insan evladinin davrani$lari cercevesinde di$ardan bakan insanlarin bu ne yaa diyip siritmalarina maruz kalacaktir cunku haketmi$tir.

örnegin dun benim bakirkoydeki bilindik bir ali$ veri$ merkezinde kar$ila$tigim bir durumdur bu.

hanim evladi kizimiz son derece topuklu, atsan kafa yaran bir ayakkabi giymi$, üzerine son derece egreti duran bir $alvar gecirmi$ onun üzerinde de t-shirt giyip, tshirt üstü bir boleroyla bu takimi tamamlami$, boya badana yapmi$ fakat üzerinde bir arabanin patinaj izlerinin oldugu imajini yansita $ekilde bir makyaj yapilmi$ omuzlarina kadar inen bir küpe takmi$tir kendisi. burhan abinin dedigi gibi niiie boyle yapiyusuuuunnnnn demek gelmi$tir icimden, siritarak önüme dönmü$ümdür.

neden sirittim ben acaba? o kiz bi kot bi t-shirt giyse kafa yarmicak turden bir ayakkabi giyse ben guler miyim? hayir gulmem, henüz catlak degilim. kizlarimizda bu özentiden nefret etmi$ durumdyim sadece.her mankenin üzerinde gordugunu her guzel giyinen insanin üzerinde guzel duran $eyi giyeceksin sana da bu yaki$ir diye bir $ey yoktur. hele bir de agzina sakizi alip cakkidi cakkidi cigneyip, etrafa araniyorum baki$lari atarsan evet kizim, olmu$sun sen.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol