türkçülerin sözlüğü istila etmesi

shevek
öncelikle çeşitli türkçü, turancı ve ülkücü ultra düzeyde faşist örgütlerle bağlantılı nato eğitimli özel kontr gerilla üyeleri sözlüğe sızdırılacaktır. abd’ye ve maşalarına muhalif anti-faşist bilgiçlerin sözlükten soğutulmasıyla başlayacak, sözlük yönetiminin yerine getirilecek geçici militan maşaların yeni yönetimiyle devam edecek ve türkçü bir dikta rejiminin temellerinin atılmasıyla tamamlanacak eylemler zincirinin tamamına verilen genel ad.

sözlükteki türkçü yapılanma sonrası bir çok şey değişecektir. bilgi sözlük yazısı yerine "dünya türk olsun" yazılacak, bilgi sözlük logosunun ünlü tiyenşan üzerinde poz vermiş uluyan bozkurt resmiyle değiştirilecektir. bilgiç alımları 10 entry sınırı kaldırılarak ülkü ocaklarından yürütülmüş sınav sorularına bağlanacaktır.

erkek bilgiçlere ’gökbörü’, bayan bilgiçlere ’asena’, jediye ’başbuğ’, moderatörlere ’bozkurt’, gammazlara ’alperen’ denilecek, sözlüğe girerken nickini yazan bilgiç "tanrı türk ü korusun" butonuna basacaktır. sözlükten ayrılmak da ayrı bir derde çevirilecek, "türk ırkı sağolsun" butonuyla sözlük kırılacaktır.

sonuç olarak aptal bir rüya, bir kabus sınırlı da olsa gerçek olacaktır. dünya olmasa bile sözlük türk olacaktır.

(bkz: faşist zihniyet)

edit: şaka bir yana, gerçek olması olası bir durumla karşı karşıyayız. dikkatli olmak lazım.

(bkz: safları sıklaştırın bu kavga faşizme karşıdır)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol