spider man 3

independence
gerek teknik gerekse senaryo aci$indan a$mi$ film, serinin en enfes filmi.

gorsel efektlerden bahsetmek lazim oncelikle.

-----------------------------spoiler----------------------------:
kum adam’in kum adam’a donu$tugu yani cukurun icerisindeki sahnede ayaga kalkip beden haline almaya cali$masi, ardindan kirilip kum haline donu$mesi ve yeniden bedene kavu$maya cali$masi beni benden alip goturdu gec saatte geri getirdi.

hanry ile spider’in bina araliklarinda ya$adiklari dovu$ sahnesi 7/8 kere izlenesi bir sahne, mukemmel tasarim mukemmel cekim.
-----------------------------spoiler----------------------------

$imdilik teknik yeter.biraz da senaryoya deginelim.

-----------------------------spoiler----------------------------:
ilk olarak aklima takilan $ey peter’in mary jane’e evlenme teklif edecegi fransiz restaurantinca cali$an ultra nazik fransiz $efin turkceyi nerden biliyor oldugudur.zira masadan ayrilmadan once peter’in omuzuna dokunup turkce bir $ekilde "bol $ans" dedi, peter’de bunu yine turkce olarak "bol $ans" $eklinde tekrarladi.yanilip yanilmadigimi anlamak icin sonra ayni kareyi yeniden ve yeniden ve yeniden izleyecegim.

ote yandan senaryo, kendi icerisinde aksiyonu, romantizmi, kotulugu, kini, a$ki, mizahi ve duygusalligi harmanlayip gayet leziz bir $ekilde sunmu$ onumuze.senaryonun icerisinde ye$ilcamvari objeler yok degildi, ozellikle hanry’nin peter’in sozune uzun zaman inanmayip ko$kun u$agi sifatindaki hizmetcinin uc cumlesi sonucunda hemen ikna olmasi bana "kotu fabrikator baba" filmlerini hatirlatti.

o bolume zayif verip devam ediyorum.

hmm.edemiyorum.du$undum de senaryo o kadar da iyi degilmi$ sanirim.
-----------------------------spoiler----------------------------

nihayetinde kesinlikle izlenesi bir film olmu$.son zamanlarda izledigim en $ahane fimler listesinde top 10 da ilk numaraya rahatlikla oturur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol