pkk

cocabora
baktım herkes doğru anlamını yazmış bir de bu ibnelerin siktiri boktan bir açılımı da varmış.
"partiya karkerên kurdistan" kürdistan işçi partisi.ve de 15 ağustos 1984 te başladıkları kanlı eylemlere devam edebilme olasılığına karşı türk askeri güvenliği son sürat arttırmıştır doğu illerinde..
15 şubat 1999’da abdullah öcalan kenya’da güney kıbrıs rum yönetimi pasaportu ile yakalanmasıyla birlikte örgüte çok ağır bir darbe vurulmuştur.burdan da daha küfür edebileceğimiz başka ülkeler de olduğu gözler önüne seriliyor.ancak bu tarihten sonra duraklama devrine girdiyseler de tekrardan ayar vermeye çalışıyor türk askerlerine akıllarınca.hatta bizim başbakanımız da bir konuşmasında:
"onlar saldırmazsa biz de saldırmayız durduk yere"demiştir.tabi türk askeri ve pkk yı bir tutmuştur arada unutmadan söylemek istedim içimde kalmasın.
etkileri ne olmuş peki bu ibnelerin hemen yazayım
"
pkk, bölgenin her yönden gerilemesi için türk düşmanları tarafından geliştirilmiş. bölgede insanca yaşamak için mücadele veren anadolu insanının yıkımına sebebiyet vermiştir. türkiye’nin gelişmekte olan ekonomisini kontrol altına almak için pkk, yabancı istihbarat örgütleri tarafından taşeron olarak kullanılmış ve yıkıcı zararlar vermiştir.

hiç bir zaman ne istediği konusunda net bir fikir beyan etmeyen pkk kimlik ve kılık değiştirerek başka oluşumlara gitmiş ve şimdilerde irak ı işgal eden güçleri destekleyen ana unsurlardan olmuştur.

pkk’nın eylemleri doğu ve güneydoğu anadolu bölgelerinde yaşayan türkleri sağlık ve eğitim gibi en temel haklardan yoksun bırakmıştır, pkk eylemleri bölgeye acı, ölüm ve yıkımdan başka bir şey getirmemiştir."
evet türkiye devletinin 25 yılda ağzına sıçmaya çalışmışlardır.hani ideolojileri neymiş lan diye okudum bunların onda da pek birşey anlamadım çünkü onlar da bilmio ne yapacaklarını aslında.ideolojiye ne gerek var ki.heryerden besliyorlar şerefsizleri.öldürüyorsun silahları türk ordusunda yok.tutukluyorsun itiraf ediyorlar "abd" destekliyor diye.
pkk’nın periyodik faaliyetlerinden birisi de o bölgedeki öğretmen ve doktorları öldürmektir. doğrusu bu, bölgedeki insanlara yapılmış en büyük kötülüklerden biridir. geri kalmışlık bu yüzden daha da artmıştır.

son söz olarak söylemeliyim ki bu admlar,aslında adam bile deyemeyeceğim şahıslar orda sadece 30000 türk evladını öldürmekle kalmadı,türkiye cumhuriye’tinin gelişmesini refah seviyeye yükselmesi konusundaki adımlarını inanılmaz derecede yavaşlatmış,doğmamış torunlarımızın bile hayatını etkilemiştir.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol