ikizler burcu kadını

akasha
hemcinsleri tarafından en çok kötülenen kadınlar bunlardır. zira kadınsı triplerden en uzak burçtur ikizler, hava burcu olmasından gelen rahatlığı ve bilmemneresinden gelen vurdumduymazlığı ile diğer kadınları gerdikçe gerer. erkekler genelde bunu farketmez. onlar ikizler burcu kadınının hazırcevaplığı ve gevezeliğine takılmıştır.

sürekli bir seyirciye ihtiyacı vardır ikizler kadınının. gösterecek farklı yüzleri, maske striptizi vardır. çevresi, tavırlarının showbizden ibaret olmasını zaman zaman kaldıramayabilir.

en kalabalık insanlardandır bu burcun kadını. etrafındakiler dengesizliğinden bıktıklarını ilan edip gidebilirlerken o bu özelliğiyle başa çıkmaya çalışır. kafasında 100 tilki döner, ve her biri farklı tazıların peşinde koşar. çift değil, çok kişiliklidir ve bu çoğu zaman çok yorucudur.

çapkınlıkla suçlanmalarının biricik nedeni her bir kişiliğin farklı bir kişiye çekim duymasındandır esasen. kafamızdaki tüm kişiler toplanıp aynı çocuğu işaret ederse de sıçtığımızın resmidir zaten. ehm herneyse.

bilimum anketsi bilgi bu türdenhatunlarla en uyumlu karşı cinsin boğa ile yay, koşarak kaçması gereken erkeğin ise akrep ile başak burcundan olduğuna işaret etmektedir bir de.. bi derece doğrudur bence. bizce. evet.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol