mekkeyi bombalamak

ankakusu
tam bagimsiz olmayan müslüman ülkelerin, buna bizde dahiliz, hiçbir halt edemeyecegi bombalamalar olacaktir. millet köpürür o kadar. araplar da bir halt etmeyecektir. tipki o hep tu, kaka dedikleri akrabalari gibi para her seyden önce gelir onlar için. zaten araplar maziye de öyle pek önem vermezler.

bugün iran kendi uçagini kendi yapiyor. biz ise zamaninda eskisehir’de, kayseri’de açilmis tayyare bakim yerleri ile fabrikalarini, abd baba daha ucuza veririz dedi diye, kapatmisiz.

baslikta belirtilen asiri teorilere, hiç olmayacak olsa dahi, önlem almamizda bir mahsur var midir? bu gibi durumlarda azicik daha rahat hareket edebilme imkanimizin olmasi fena midir? degildir, degildir ama siyasetçilerimiz ab ve abd endeksli dis politika ile daha hiç bir halt edemeyecegiz ne yazik ki...

ek: tam bagimsiz olabilmek tabi ki kolay degildir ve tam manasiyla da asla olmamamiz gerektigini düsünúyorum. fakat kritik durumlarda tam bagimsiz bir sekilde hareket etme imkanimizin olmasi sarttir.

ikinci ek: ben atatürkçüyüm diye ortalikta dolananlar niye atatürk’ün kurdugu uçak fabrikalari gündeme getirmez hiç anlamam. atatürkçülük sanki laiklik ile sinirli zannediyorlar herhalde.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol