mekkeyi bombalamak

x
bu olayı bundan birkaç sene önce gündemdeydi ve o zamanlar suudi kralı yanlış hatırlamıyorsam kabe nin üstünü türk bayrağı ile örteriz gibi ifadeler kullanmıştı. amerika bunca yıldır daha usame bin laden i yakalayamadı o çok övdüğü teknolojisine güvenerek. 2 milyardan fazla insanın müslüman oldugu bu zamanda böyle salakça bir bombalamayı amerika hangi götüne güvenip yapabilir ?

yukardaki bi entry de "canlı bomba olmaktan öte gidemeyen bizim gibi gariban ülkeler sadece seyreder" gibi bir ifade sergileniyor. kaç tane türk canlı bombası görmüş acaba? türk diyorum kürt yada arap demiyorum. postal seslerini duymak istediğin türk silahlı kuvvetlerine noldu ? postal seslerini sadece sol görüşlü başlıklarda mı duymak istiyorsun. tsk gibi şerefli bir orduya bu dünyada kaç ülke sahip? unutmayalım ki ordu, sadece laikliğin bekçisi değildir.

bu zamanda iran gibi bir devlet amerikaya kafa tutabiliyorsa bu bizim amerikayı gözümüzde fazla büyüttüğümüzün bir resmidir. tıpkı zamanında bizans imparatorluğunu büyüttüğümüz gibi. adamlar sadece istanbula sahiptiler ama imparatorluk olarak tarihte isimleri alınıyordu. kimsenin alamadığı yeri fatih daha 20 li yaşlarında aldı. biz ise en büyük varlığımız olan beynimizi 20 li, 30 lu yaşlarımızda kullanamıyoruz. yazık.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol